Julen byder som altid på masser af søde sager. Sødmen i juleknaset, vaniljen i risalamanden, mandlen i marcipanen, chokoladen i nougaten, syren i klementinen, nelliker og kanel. Der er et væld af smagsnuancer, og det er næsten umuligt at finde noget, der passer til det hele. Det skulle da lige være et glas vintage-portvin!

Det er lykkes Holte Vinlager Frederiksberg at finde to helt forrygende vintage-portvine, som de har fået forhandlet godt ned i pris. Og det skal selvfølgelig komme dig til gavn. Du er altså garanteret portvin i særklasse – til en enestående flot pris!

Taylor’s har gennem tre århundreder bevist at de hører til i den absolutte elite, når det gælder portvin. Frem for alt betragtes Taylor’s som den førende producent inden for Vintage Port og noget alle måler sig op imod. Læs mere om Taylor’s Vargellas Vintage Port 2012 her.

Sandeman er et af de mest kendte portvinshuse og blev etableret helt tilbage i 1790 af George Sandeman, søn af en skotsk snedker. I dag er det syvende generation af Sandeman-familien, som sidder ved roret i familiefirmaet. Læs mere her.

Kunne du tænke dig at vide noget mere om de forskellige portvins-typer? Så læs deres guide her.

Du kan også finde viden om portvin hos Portvinsklubben af 1981, der har en Facebookgruppe her. 

Citat: PORTVINSKLUBBEN AF 1981, Formand Robert Heinrich Metasch. Foto: Holte Vinlager