Københavns Politi leder fortsat efter vidner, der kan have set gerningsmanden til et drab torsdag sen eftermiddag. Flere informationer om flugtruten herunder.

Drabet skete ca. kl. 17.15 i krydset ved Herholdtsgade/Nyropsgade på Vesterbro. Gerningsmanden er konstateret i området allerede fra kl. 16.44, hvor gerningsmanden umiddelbart ses alene. Han var ved drabet iført en orange jakke og kasket fra budtjenesten Just Eat og en blå taske fra Wolt og flygtede fra stedet på et el-løbehjul.

Flugtruten er konstateret til at foregå ad Nyropsgade mod Kampmannsgade, og ad Kampmannsgade mod søerne. På flugtruten smed gerningsmanden tasken, den orange jakke og den orange kasket fra sig på Nyropsgade ved siden af Q8 tankstationen. Herefter fortsatte han på løbehjulet ad Kampmannsgade mod søerne, iført mørkt tøj.

”Vi har en omfattende efterforskning og har bl.a. gennem videoovervågning kunne etablere den foreløbige flugtrute. Men vi beder også om hjælp fra enhver, der i går har set person i dette område med denne beskrivelse, som vi endnu ikke har talt med. Kontakt os på 1-1-4,” siger leder af Afdeling for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Brian Belling.

Nærpolitiet er her til formiddag til stede med den mobile politistation i området ved Herholdtsgade/Nyropsgade her til formiddag, hvor man også kan henvende sig.

Læs her. 

Foto: Jesper Thode Larsen / Byportalerne.dk