Holte Vinlager har 3 supergode forslag til dig: En elegant og saftig Pinot Noir, en fyldig og tør Chardonnay, samt en helt forrygende rosé, som bare smager helt eventyrlig godt!

Samtidig vil vi anbefale dig at tage et kig i vores nye 8-siders folder – den er spækket med fantastiske forslag på både vin og spiritus. Her kan du forhåbentlig finde inspiration til dit næste vinkøb.

Pinot Noir 2020 Chevalier de Caylus

Et herligt eksempel på, at man i det lidt varmere sydfranske klima, stadig godt kan lave elegante og saftige Pinot Noir-vine. Vinen er frisk og mellemfyldig med duft og smag af kirsebær og sydfranske krydderurter.

Prøv gerne vinen til en kalvesteg. Boeuf Bourguignon eller coq au vin er også sikre valg!

Chardonnay 2021 Chevalier de Caylus

Chardonnay som den skal smage: Fyldig, nærmest olieret, og med masser af frisk frugt, som mango, abrikos og passionsfrugt.

Vinen kommer fra Languedoc, men stilen kan godt minde om Bourgogne, da den har en herlig balance mellem frugt, fylde og mineralitet.

Grenache Rosé 2021 Beauvignac

Sommerens rosé er netop landet i ny frisk årgang! Den oser af forår med sin friske frugt – især kirsebær og hindbær. Den er tør, frisk og saftig. I smagen opdages også fine strejf af timian og oregano.

Herlig på terrassen en lun forårsdag eller til kylling, salater og skaldyr.

Foto: ABW