CABINNs design er inspireret af skibskahytter, hvor pladsen udnyttes optimalt og stemningsfyldt som på en krydstogtsrejse. Hotelkæden skriver sin historie tilbage til 1990, hvor familien Fennet gik om bord på færgen til Oslo.

Det blev starten på et hoteleventyr, der ændrede deres liv for evigt. Stifter og direktør Niels Fennet fik nemlig den tanke, at folk ikke ønsker store og dyre værelser, når de er på storbyferie – de vil ud og opleve byen. Hotellet er bare der hvor man hviler sig og sover. Derfor er værelserne indrettet med fokus på god sovekomfort, bl.a. med lydtætte vægge og en behagelig belysning.

Kahytter på land
CABINNS ’kahytter på land’ blev en kæmpe succes og hotelkæden omfatter i dag 11 hoteller i de seks største danske byer. Et af dem finder du på Frederiksberg, nærmeste bestemt Vodroffsvej – ganske tæt på søerne og centrum af København. Beliggenheden gør hotellet til et oplagt udgangspunkt for at opleve Frederiksbergs skønne seværdigheder, Frederiksberg Slot, haverne, museerne og det rige butiksliv og caféliv omkring Gl. Kongevej og Værnedamsvej.

Bygget i 1993
Cabinn Scandinavia blev bygget i 1993 og gennemgik en renovering i 2010. Der er i alt 201 værelser fordelt på fem etager. Hotellet på Frederiksberg har åbent året rundt. Receptionen er bemandet 24 timer i døgnet, med flersproget personale til rådighed. Gæsterne checker ind tidligst kl. 15:00 og ud senest kl. 11:00.

Alle værelser har eget bad, toilet, tv samt elkedel med gratis te og kaffe. Morgenmadscaféen er åben fra 6.30 til 10.00 på hverdage og fra 7.30 til 10.30 i weekenden. Der er elevatoradgang til alle etager og gratis wifi med en hastighed på op til 100 MB over hele hotellet.

For mere information, klik her.