Alle er velkomne, når Frederiksberg Kommune indvier Bent Fabricius-Bjerres Plads lørdag den 8. oktober klokken 11.

Frederiksbergs Kommunalbestyrelse besluttede i sommer, at den centrale del af Solbjerg Plads skal navngives efter Bent Fabricius-Bjerre, som blev født og levede det meste af sin barndom på Frederiksberg.

Borgmester Michael Vindfeldt (S) håber på stort fremmøde:

”Jeg håber, at mange vil lægge vejen forbi og gøre indvielsen ekstra festlig. Bent Fabricius-Bjerre var en mesterlig og unik musiker og person, og jeg er utroligt glad for, at han nu bliver en officiel del af Frederiksberg – både i tale og i lyd,” siger han.

Pladsen ligger meget centralt på Frederiksberg mellem CBS, Frederiksberg Centeret, hovedbiblioteket og Frederiksberg Gymnasium, og der færdes tusinder af mennesker hver dag. På pladsen finder man også de underjordiske lydbrønde, som vil understrege det nye navn ved at spille Bent Fabricius-Bjerres verdenskendte musik.

Formand for Miljø-, Bynatur- og Mobilitetsudvalget Jan E. Jørgensen (V) er glad for at netop denne plads bliver opkaldt efter Bent Fabricius-Bjerre.

”Han påvirkede mange menneskers liv med sin musik, og mange af os har et eller flere af hans numre som soundtrack til vores barndom og ungdom. Derfor giver det så god mening, at han fortsat bliver en del af nuværende og kommende generationernes liv her på dette knudepunkt i byen,” siger han.

Ved indvielsen er der musik med Live Johansson med kvartet, taler og Frederiksberg Kommune byder på lidt til ganen. Alle er velkomne.

Foto ABW

Kilde.