Til årets FRBDAGE fredag den 2. og lørdag den 3. juni forvandles Frederiksberg til en stor fælles fest – og FRBDAGE 2023 håber, at du vil være med!

Har du værksted i baglokalet, en hemmelig samling, som du vil vise i anledning af FRBDAGE; et særligt FRBDAGE tilbud eller en præmie, du vil stille på højkant i en konkurrence, en særlig mad-, musik, kultur- eller kreativ oplevelse, som du vil give dine kunder eller dit publikum? Eller har du en anden idé til en aktivitet, så skriv til FRBDAGE sekretariatet på hede01@frederiksberg.dk, eller tilmeld dig som arrangør her.

Du vælger selv, om du vil deltage fredag eller lørdag – eller begge dage. Tilmeldingen er åben nu og frem til 23. april. 

Du kan også blive en del af aktørnetværket, der planlægger indhold og udvikler samarbejder til FRBDAGE – skriv til Heidi Denning på hede01@frederiksberg.dk, hvis du vil være med.  

FRBDAGE er hele byens fest, hvor kunstnere, foreninger, forretningsdrivende og kulturinstitutioner viser, hvad de har at byde på og rykker ud med aktiviteter på gader, i parker og på pladser eller åbner op for særlige oplevelser og tilbud inden for.  

Se mere om FRBDAGE 2023 her og vær med til at skabe festen! 

Foto: ABW

Kilde Oplev Frederiksberg.