Relativt få episoder i forbindelse med fodboldkampen mellem Brøndby IF og FC København.

Eftermiddagens fodboldkamp forløb relativt roligt og alene to personer blev anholdt. Den ene blev anholdt for narko-besiddelse og det anden for besiddelse af ulovligt fyrværkeri.

Efter kampen var der sammenstød mellem to grupper fodboldfans, men det blev stoppet af politiet. I den forbindelse blev flere betjente ramt af kastskyts, og flere betjente blev ramt af peberspray på hjelmens visir. Der var ingen betjente, der kom alvorligt til skade ved denne hændelse – og sagerne efterforsket som vold mod politiet.

For at sikre en fredelig afvikling, har politiet dagen igennem været massivt tilstede. I forbindelse med kampafviklingen har Københavns Vestegns Politi fået hjælpe af betjente fra en række nabo-politikredse.

”Dagen i dag har været relativt rolig. Dette skæmmes dog af den voldsomme hændelse, der var i går aftes på Glostrup Station, og som vi fortsat efterforsker, siger lederen af politiets indsats”, vicepolitiinspektør Morten Steen.

I forhold til hændelsen på Glostrup Station i går, så pågår der lige nu en efterforskning, hvor blandt andet overvågningsvideo og billeder fra de sociale medier indgår.

”For nu har politiet ikke anholdt nogen, men vi fortrøstningsfulde, da der er tilgået en række gode billeder til efterforskningen. Vi opfordrer fortsat vidner til at kontaktes os”, siger Morten Steen.

Vidner kan kontakte Københavns Vestegns Politi på 43861448.

Kilde. 

Foto ABW