Der er udsigt til smil på læben og sved på panden, når hundredvis af seniorer kaster sig ud i et væld af aktiviteter til Frederiksbergs største motionsevent for alle over 60 år. Det sker den 3. marts i Frederiksberghallerne.

Foto: ABW

Badminton, dans, og gåture i fællesskab. Spring for livet vender tilbage til Frederiksberg med en ta’ selv buffet af idræts- og motionsaktiviteter, der giver adgang til gode fællesskaber. I år vil der også være et særligt fokus på mental sundhed og refleksion over livet, vi har levet.

Det glæder borgmester Michael Vindfeldt (S), at arrangementer som Spring for Livet igen kan afvikles på Frederiksberg:

“Der er brug for at genstarte fællesskaberne. Vi skal finde hinanden igen efter to år med restriktioner, og hvad er bedre end én stor motionsdag til at genfinde glæden ved bevægelse og nærvær? Det har både byen, borgerne og foreningerne brug for.”

Frederiksberg bugner af motionsfællesskaber af forskellig art, og til Spring for Livet er der aktiviteter for både nybegyndere, de mere rutinerede, men også dem, der mest er med for hyggens skyld. På dagen kan man møde over 30 organisationer og lokale foreninger og prøve mere end 40 forskellige motionsaktiviteter.

Spring for Livet er gratis for alle deltagere, og der bliver både serveret morgenmad, kaffe og frokost, inden dørene lukker igen 14.00. Tilmelding er ikke nødvendig.

Program for Spring For Livet – dagen:

9.30            Dørene åbner
9.50            Taler, morgensang og fælles morgenmad
10.30          Aktiviteter og infostande åbner
12.00          Fælles frokost
13.00          Oplæg om livshistorier
13.45          Vindere af spørgeskemakonkurrence udtrækkes
14.00          Tak for i dag