Ny elektronisk musik, violin, cello, vokal & visuals. Kan opleves i Musikhuset Metronomen torsdag den 15. september kl. 19.00

Foto ABW

Find billetter her.

ANN ROSÈN, TASOS STAMOU, STEN-OLOF HELLSTRÖM, SØREN GORM re-live-mixed & LARS SKINNEBACH

Nye værker opføres af de stærke lydkunstnere / elektroniske acts; svenske Ann Rosén (SE), Sten-Olof Hellström (SE), danske Søren Gorm og græske Tasos Stamou der er bosat i London. Poeten Lars Skinnebach åbner aftenen med digte i et klang-regi.

Ann Rosén: “Flow” -Ved at tegne med grafit på papir kan Ann Rosén i øjeblikket, skabe lyd og musik ved at udnytte grafittens elektriske egenskaber. Flowet finder sted inden for de rammer, som papiret foran hende giver.

Tasos Stamou optræder med sine ferme improvisationer for egne DIY electronics.

Sten-Olof Hellström: “Tandem Musca Cacavit V” Værket udforsker forholdet mellem det meget store og det meget lille sammen med det meget langsomme og det meget hurtige.

Søren Gorm: remix live af en kommende Vinyl udgivelse med pneumatisk musik. 20 minutter

Lars Skinnebach:
“Jeg vil læse op fra langdigtet plantagen som handler om en livsform, måske et menneske, befinder sig i en nærmest uendelig nåletræsplantage og ved ikke, hvordan den er kommet dertil. Med hukommelsestab og uden nogen klar fornemmelse af sig selv må den fortabte livsform orientere sig i plantagen, som virker både fjendtlig og evigt penetrerende.”

Kilde.