“Det er ikke hver dag, en pladebutik i Danmark fylder 30 år. Det gør vi – og det skal fejres!!!

I efteråret 2021 var det 30 år siden Sound Station for første gang slog dørene op på Gammel Kongevej. Vi er vanvittigt stolte over at være her endnu, og vi kan næsten ikke forstå, hvordan alle de år er fløjet afsted! Vi kunne desværre ikke holde fødselsdagen sidste år pga corona, men nu gør vi det til gengæld d. 21. maj, hvor vi rydder gaden og har livemusik på udendørs scene, foodtruck og bar.

Vi har ikke tal på, hvor mange kubikmeter CD’er, vi har solgt i dette århundrede. Eller på hvor mange funklende nye 180 grams vinylpresninger eller hvor mange obskure tidlige presninger af næsten glemte bands eller klassikere med store legender, vi har langet over disken.

Hvad vi til gengæld er helt sikre på er, at vi stadig elsker musik højere end noget andet. Den kærlighed har båret os igennem de første 30 år, og den kommer til at bære os gennem mange år endnu.

Lørdag d. 21. maj fra kl. 12.00-19.00 har vi fået spærret vores ende af Lykkesholms Allé af, og har sat en scene op, hvor acts som TREMOLO BEER GUT, D/TROIT, OF THE WAND & THE MOON, JUNCKER, MINA OKABE og TROUBLE IS kommer og spiller op til fest. DJ Træskonæb og DJ Mezcal spiller den svedige musik i pauserne.

Vores gode venner i Whammy Bar sætter en lækker bar op foran butikken hvor der kan læskes i alskens cocktails, øl og vand. Og så kan der også købes dejlig mexicansk mad i en foodtruck.”

Pressefoto