Sommeren bliver kun endnu bedre, hvis den nydes med et skønt glas rosévin og i godt selskab. Rosé kan noget helt specielt, som ingen andre vine kan. Den kombinerer nemlig de læskende egenskaber fra hvidvinen med strukturen fra rødvinen. Det er derfor den perfekte kombination til dig, der sætter pris på en læskende vin med fyldig smag! Holte Vinlager Frederiksberg giver dig her fire drøngode anbefalinger:

St. Felix
2020

Vinen er til dig der bare elsker et glas rosé i tide og utide – til eller uden mad. Den er elegant, frisk og tørstslukkende. Smagen er tør og let krydret, og der er flot balance mellem frugt og syre.

Rigtig god til lette kødretter, kylling eller fisk.

Cantarelle Amor
2020 Vin de France

Skøn rosé med god fedme. Den smager forrygende, og kan nydes af alle med hang til halvtør, frisk og frugtig rosévin. Duft og smag byder på indbydende noter af især jordbær, ribs og tropiske frugter.

Den har en let sødme i eftersmagen, og er meget let tilgængelig.

Le Retour Rosé
2020 Ventoux

Frisk, tør og fyldig rosévin. Smagen er saftig og bugner af fersken og granatæble, og så går frugten rigtig godt i spænd med eftersmagen af provencalske krydderier.

Lækker til fisk og gris, samt grillede grønne asparges og peberfrugter. Serverer du vinen ved 10-12 grader sidder den lige i skabet.

Charles & Charles
2019 Washington State

Hvis du skal forkæle dig selv med et ekstra godt glas rosé, så skal du prøve denne lækre sag. Den er lavet på hele seks forskellige druer, med hovedvægt lagt på Syrah. Vinen er fyldig, frisk og kompleks, og så byder den på en bred vifte af lækre frugtnoter og milde krydderier.

De kan godt finde ud af det ”over there”!