Har I endnu ikke set udstillingen ‘Men hvad må vi så?’ på STORM, så er sidste chance den 31. oktober 2023.

Pressefoto Jacob Hansen

‘Men hvad må vi så?’ inviterer nye generationer ind på STORM til en legende udstilling, på deres præmisser. Her hænger værkerne ikke nødvendigvis på væggene, og man må gerne pille og deltage, snakke og grine højt og larmende, hvis trangen melder sig.

Børnene og de voksne træder ind i hjemlige omgivelser: i et køkken, en stue og et badeværelse, det hele skabt af scenograferne Sir Grand Lear. Men noget er alligevel anderledes. For der er ord på bordet, der er vendt op og ned på tingene i køkkenet og der er frit lejde til at være fræk på toilettet. Besøget rundes af i museets hyggelige lille biograf, hvor man sammen kan se klip fra tre generationers børne-tv.

I udstillingen vil man også kunne opleve nogle af Ib Spang Olsens originale tegninger fra klassikeren “Halfdans ABC”. Anders Morgenthalers tegninger fra bøgerne om “Røv”, samt Julie Kyhls finurlige illustrationer fra bogen “De artigste børn i verden” af Josefine Ottesen.

Og så har STORM den glæde at kunne vise nogle af Ole Lund Kierkegaards kendte tegninger fra hans bøger “Gummi-Tarzan”, “Otto er et næsehorn” og “Orla Frøsnapper”. Tegningerne har ikke tidligere været udstillet.

Det har Onkel Rejes gravide mave fra den seneste sæson af den populære Ramasjang-serie heller ikke. Men nu får man chancen for at se denne vigtige rekvisit fra afsnittene om “Onkel Rejes fede sommerferie”.

Læs mere om Men hvad må vi så? på Frederiksbergmuseernes hjemmeside.

Læs her.