Frederiksberg Kommune og Foreningen NORDEN Frederiksberg inviterer til den årlige sankthans-fejring i Frederiksberg Have for hele familien fredag den 23. juni.

Sankthans i Frederiksberg Have byder på en aften fyldt med musik, underholdning og midsommersang for både små og store. Igen i år vil der være et særskilt børneprogram, og både Det Danske Drengekor og Fallulah giver koncert.

Hvis der ikke indføres forbud mod bål på grund af tørken, tændes bålet klokken kl. 21.45. Skulle der komme forbud mod afbrænding, gennemføres arrangementet alligevel, dog tilpasset myndighedernes udmeldinger.

Borgmester Michael Vindfeldt (S) ser frem til at opleve den unikke stemning og fællesskab, som sankthansaften på Frederiksberg skaber:

”Sankthansaften er en af de helt store aftener på Frederiksberg, hvor byen, haven og slottet viser sig fra den allerbedste og mest stemningsfulde side. Jeg glæder mig til at opleve stemningen, når vi samles for at hylde sommeren, musikken, og vores stærke fællesskab på Frederiksberg.”

Formand for Frederiksberg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg Lotte Kofoed (SF) glæder sig over, at hele byen står bag sankthansfesten:

“Sankthans er en fantastisk aften, hvor vi hylder vores fællesskab på Frederiksberg. I år har vi linet en aften op med masser af god musik og sjov for alle aldre med Det Danske Drengekor, Fallulah og en masse aktiviteter for de små.”

For børnene vil der i tidsrummet 16.00-18.30 være underholdning, musik og en skattejagt, der vil glæde de yngste gæster. Mek Pek vil synge kendte klassikere fra Åh Abe-pladerne, Anna Spejlæg vil optræde med sine børnesange og børnene kan slå sig løs med ansigtsmaling. Kl. 17 vil der være en børnevenlig sankthansbål-ceremoni, hvor Midsommervisen synges, og et ufarligt sankthansbål af lys, røg og cellofanpapir bliver ”tændt”.

Der er fri entré, og alle er velkomne til at medbringe picnickurv og drikkevarer.

Frederiksberg Kommune følger løbende alle udmeldinger fra myndighederne om restriktioner i forhold til ild og afbrænding, og tilpasser om nødvendigt arrangementet hertil.

Sankthans i Frederiksberg Have er blevet til i samarbejde mellem Foreningen NORDEN Frederiksberg, Frederiksbergfonden, Frederiksberg Kommune, Hærens Officersskole, Slots- og Kulturstyrelsen og Hovedstadens Beredskab.

Læs mere på www.oplev.frederiksberg.dk

Kilde. 

Foto ABW