Artiklen er sponseret

Hvis du netop har startet et firma, og ønsker at vide noget om hvordan du markedsfører dig selv, så er du kommet til det rette sted. Ligeledes er artiklen for dig, hvis du måske i længere tid har haft en firma, men uden succesfuld markedsføring, er det ikke gået særlig godt.

Prøvet markedsføring

Put reklame på alt hvad det overhovedet kan lade sig gøre at putte en reklame på. Det drejer sig altså om kuglepenne, vandflasker, bolcher, kort, kalendere og meget mere. Hvis du derudover ønsker at gøre noget ekstra ud af det, og du desuden har pengene til det, kan du putte dit firmas logo på en bil. Med folie til bil København, er det muligt at pakke bilen ind i farverige reklamer og slogans med information, der leder til netop dit firma!

Start en hjemmeside

Måske det kræver en smule hjælp udefra, eller måske du blot har styr på den slags tekniske udfoldelser. Hvad end der er tilfældet, så kan det være smart for markedsføring af dit firma at starte en hjemmeside, dedikeret til selvsamme. Det er ikke en helt gratis fremgangsmåde, hvis altså du også vil have dit eget domæne til hjemmesiden, men når først du er i gang, så tager det forhåbentlig fart. Det vigtigste er hvad der står på hjemmesiden, og ikke i samme grad hvordan hjemmesiden ser ud – så det kan du tage senere!

Søgemaskineoptimering

Markedsføring af hjemmesiden er vigtig, hvis altså du gerne vil have folk til at klikke ind og i led deraf kommer du også til at markedsføre dit firma. Her kan søgemaskineoptimering være et brugbart redskab i at føre billig – og til tider endda gratis – markedsføring. Det handler helt enkelt om at optimere hjemmesiden, således at søgemaskinerne, Google og andre, nemmere kan finde frem til, hvad du skriver om og, hvad dit firma består i.

 

Markedsføring af hjemmesiden er vigtig, hvis altså du gerne vil have folk til at klikke ind og i led deraf kommer du også til at markedsføre dit firma. PR-foto