Nu kan vi for alvor mærke, at sommeren er lige på trapperne!

Du har nok allerede fundet dine shorts og de kortærmede overdele frem, og måske har du også fået tændt op i grillen. Det er netop nu, at rosésæsonen sparkes i gang, hvor aftenerne bliver tilbragt på terrassen fremfor i stuen. Klæd dig ordentligt på til foråret og sommeren med Holte Vinlager Frederiksberg’s dugfriske smagekasse, som indeholder seks smagfulde og drikkeklare roséer, som blot venter på at blive knappet op på terrassen!

Pérgula
Portugal
Ekstremt populær vinstil, som blev en kæmpesucces under 2. verdenskrig. Sprudlende, frugtig og elegant med en let, frisk og charmerende livlighed. Let perlende med læskende restsødme.

Jardin des Charmes Rosé
Languedoc
En sand prisbasker i den klassiske Provence-stil. Oplev sommer på flaske i denne klare og tørre rosé, som har lækre noter af stenfrugter og røde bær med flotte citrus- og blomsterpræg.

Moment de Plaisir
Languedoc
Et traditionelt rosévalg, som er lavet på et typisk blend af Grenache, Syrah og Cinsault. Dejligt opkvikkende og frugtig i både duft og smag. Frisk, klassisk, elegant og lige til at gå til!

Beauvignac Grenache Rosé
Languedoc
Denne tørre, friske, saftige og let krydrede vin oser af lækker frugt og provencalske krydderier, som gør den oplagt til lyst kød, fisk og grønsagsretter. Fremstillet på den populære Grenache Noir-drue.

Les Voiles l’Atlantique Rosé
Bordeaux
Skøn rosé fra Bordeaux, lavet på ren Merlot. Denne fremragende og unikke rosé har indbydende noter af hindbær og skovjordbær, samt lidt stikkelsbær. Dejlig frisk og imødekommende rosé!

Pinot Grigio Rosé SanVigilio
Lombardiet
Egentlig er Pinot Grigio en hvidvinsdrue, men den har dog grålyserøde skaller, som gør, at man kan lave rosé på den. Bliv præsenteret for denne ikoniske drue i nye klæder. Frugtig, frisk og forførende!

Klik her. 

Roséens virkning:
Rosévin er som et magisk glas fyldt med lykke og solskin. Den typiske, delikate og klare laksefarve fanger øjets opmærksomhed og sender straks signaler om glæde og livlighed. Ved første nip vækker roséens friske aromaer af røde bær, blomster og citrusfrugter sanserne til live og spreder en sommerlig følelse af lykke og lethed.

Den glæde, der følger med at nyde rosé, strækker sig ud over smagen og aromaen. Det er som at omfavne sommeren i et glas, selv når dagene er kolde og grå. Rosévinens sociale karakter fremmer også samværet og fællesskabsfølelsen, hvilket skaber forbindelser og glæde blandt venner og familie. Rosévinens kæmpe alsidighed gør den også til en perfekt ledsager til alt fra en picnic i parken til en sofistikeret middag, hvilket bidrager til øjeblikkets stemning og skaber minder, der varer ved.

Der er også noget tidløst og romantisk ved rosé. Det symboliserer kærlighed, lidenskab og optimisme, og det bringer minder frem om varme sommeraftener, solnedgange ved stranden og glade stunder med dem vi holder af. Rosévinens enkle og bekymringsløse skønhed er ikke blot en fantastisk smagsoplevelse, men en følelsesmæssig rejse, der kan lyse op i selv de mørkeste øjeblikke og bringe et smil frem på læberne.

Bliv klogere på, hvad rosévin handler om på podcasten!