Kan du li? at optræde? Drømmer du om at lære mere om, hvordan man laver teater? Så skal du tilmelde dig Riddersalens sommerskole i uge 26 eller 27, 2023. I løbet af ugen vil vi tegne, skrive og lave teaterøvelser.

Sammen skaber I små scener og tekster ud fra personlige oplevelser og fortællinger. Du får redskaber til at kunne stille dig op foran et publikum og er med til at skabe en forestilling, som vises for familie og venner på Riddersalens scene den sidste dag i forløbet.

I mødes om formiddagen og laver fælles øvelser og opvarmning. Derefter deler I jer i grupper og skaber materiale til jeres forestilling. Sidst på dagen samles I , ser hvad hinanden har lavet og snakker om det. I inspireres af hinanden, og får måske nye ideer til næste dag, og til jeres fælles forestilling, som alle er medvirkende i – og medskabere af.

I skal arbejde med temaet DRØMME – og kun fantasien sætter grænser for temaet, der ex kan handle om: Hvad er din største drøm?. Drømmer du om dagen?. Kan drømme blive til virkelighed?. Hvad er drømme lavet af?. Riddersalens sommerskole ledes af skuespiller Kristine Nørgaard. Assistenter: Skuespiller Mikkel Reenberg og kulturformidler Anabela Lemos.

Har du spørgsmål om Riddersalens sommerskole kan du kontakte Anabela på anabela@riddersalen.dk. Riddersalens sommerskole. Hold 1: Uge 26 2023. Hold 2: Uge 27 2023. Man. fre. kl. 10-15.00. Pris. 1.200 kr. pr. deltager eksl. gebyr. Aldersgrpuppe. 8-13 år. Antal deltagere: 18 pr. uge

Sted: Riddersalen, Allégade 7-9, Frederiksberg
Dato: Man. d. 3. juli 2023
Tid:, kl. 10.
Pris: Entré: 1200 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Foto ABW