“Når man er 13 år, så fylder folkeskolen ALT. Og hvis man ikke har venner ud over skolen, så er man fucked. Især hvis man er som mig. En der siger sin mening. En der kan være ret rapkæftet. Mit liv i folkeskolen var ren overlevelse” – Emma, 21 år medvirkende i forestillingen.

RESTGRUPPEN Pressefoto

De sidste år i grundskolen kan være voldsomme for mange. Overgangen fra barn til ung fylder meget for de fleste. Samtidig skal man også vælge sin videre vej i livet og uddannelsessystemet. For mange er vejen lige og uden de store udfordringer. Men for nogle er den ikke så lige til, hvor udskolingsårene sætter dybe spor, som har store konsekvenser for denne gruppe unge langt op i både ungdom og voksenliv. Mød nogle af disse unge i Teatret Edison’s forestilling RESTGRUPPEN.

Her fortæller de unge om deres tanker, følelser, oplevelser og erfaringer med at stå der i de store klasser i grundskolen og føle sig lille, ensom, udenfor, ikke god nok, forkert, som én der ikke passer ind nogen steder.

Kom ind og oplev, hvad der sker, når disse modige unge mennesker stiller sig på scenen og fortæller deres personlige historier om forskellige overgange, og hvad har det haft af betydning for dem, deres uddannelsesrejse og deres liv.

Sted: Teatret Edison, Edisonsvej 10, Frederiksberg C
Dato: Fre. d. 15. december 2023
Tid:, kl. 10-11.30 & 12-13.30.