Profil Optik har givet butikken på Frederiksberg en makeover, der giver plads til flere fordele for de handlende på Falkoner Allé.

Fra 7. december vil butikken tilbyde Frederiksbergs største og mest varierede udvalg af brillestel i alverdens kategorier. Det gælder også et stort sortiment af brillekollektioner, der er produceret af genanvendte materialer og sportsbriller til alle typer af inden- og udendørs sportsgrene. Butikken vil fortsat have fokus på at yde sin særlige rådgivning og ekspertise inden for øjensundhed.

Brillemakeover Som et led i optikerkædens strategi om at skabe fremtidens optikerbutik har Profil Optik Frederiksberg gennemgået en makeover for at kunne imødekomme borgere på og omkring Frederiksberg med bydelens største og mest varierede udvalg af brillestel. Det betyder både flere stel fra eksisterende brands som Gucci og Prada, men butikken byder også velkommen til 12 nye brands, fx Bottega Veneta, Hugo Boss, Chloé, Moncler, Max Mara, Victoria Beckham, Montblanc og mange flere.

Profil Optik på Frederiksberg kan med sit store udvalg af stel og solbriller tilbyde briller i alle prisklasser – lige fra kvalitetsbriller fra 400 kr. til eksklusive mærkevarebriller. Derudover vil kunder kunne opleve et større udvalg af solbriller samt kædens brillekollektioner, der er produceret af genanvendte materialer: Sea2See-serien, briller af 100% genanvendt havplast, og Circular-serien, som er fremstillet af genanvendte materialer – deriblandt brugte stel indsamlet i brillekædens butikker.

Specialist i sportsbriller Som en ekstra service specialiserer Profil Optik Frederiksberg sig også fremadrettet i sportsbriller. Personalet giver kunderne personlig rådgivning og tager udgangspunkt i de sportsgrene, kunderne dyrker, så de både kan beskytte deres øjne og optimere deres syn, så de kan skabe bedre resultater. Kunderne bliver rådgivet om forskellige brilletyper og pasformer, så de får den rigtige løsning, uanset om brillerne skal bruges i forbindelse med skiløb, cykling, floorball, motorcross eller de mange andre sportsaktiviteter, som danskerne dyrker.

Alle de nye tiltag betyder, at Profil Optik kan tilbyde Frederiksbergs største udvalg af briller.

”Vi er stolte over, at vi nu kan tilbyde Frederiksbergs største udvalg af brillestel og solbriller. Vi vil være førende inden for vores felt, og det gælder både briller og ekspertise. Den nye butik har gjort det muligt for os at udvide det nuværende sortiment, men vi har også fået plads til at tilføje endnu flere brands – kendte som nye. Samtidig er vi specialister inden for sportsbriller, så vi kan hjælpe vores kunder med at passe på og forbedre synet i deres aktive liv. Derudover har vi fået plads til vores kollektioner, der er produceret af genanvendte materialer, og som vil tiltrække en helt ny kundegruppe,” udtaler Anders Thorndahl, butikschef, Profil Optik Frederiksberg.

Dine øjnes sundhed er vigtig Øjnene er et af kroppens vigtigste organer, og derfor er det også vigtigt at passe godt på dem. Øjensundhed har altid været en prioritet for Profil Optik, og derfor arbejder optikerkæden på at udvide sin ekspertise, udstyr og rådgivningen inden for øjenanalyser, så man kan opdage og forebygge mange af danskernes udfordringer med syn og øjensygdomme. Derfor tilbyder Profil Optik Frederiksberg øjensundhedstest til alle sine kunder.

”Vi ser frem til at kunne fortsætte arbejdet med at rådgive i og passe på vores kunders øjne gennem øjensundhedstest. Øjet er et vigtigt organ, og synet er en vigtig sans. Det skal vi alle passe godt på,” afslutter Anders.

Om Profil Optik:

Profil Optik er en del af Synsam Group – en af Europas ledende aktører i optikbranchen. Profil Optik har 113 brille- og optikerbutikker fordelt rundt i hele Danmark. Hovedkontoret ligger i Taastrup. Adm. direktør for kæden er Tina Høyer Gaardsholt.

Om Profil Optik Frederiksberg:

Adresse: Falkoner Allé 88, 2000 Frederiksberg Butikken ledes af butikschef Anders Thorndahl. Udvalg på mere end 1.700 forskellige brillestel, herunder kædens kollektioner, der er produceret af genanvendte materialer: Sea2See-serien, briller af 100% genanvendt havplast, og Circular-serien, briller fremstillet af materialer fra bl.a. gamle briller.

Butikken sælger også eksklusive modebriller fra kendte designermærker som Bottega Veneta, Moncler og Tom Ford. Derudover har de også et stort udvalg fra danske mærker, blandt andet Fleye, Lindberg etc.

Øjensundhedstest med nyeste teknologi. Specialister i sportsbriller med og uden styrke til en lang række inden- og udendørs sportsgrene.

Pressefoto