Vil du gerne blive bedre til at synge, kræver det en dygtig sanglærer, der mestrer de teknikker, du skal bruge for at få det meste ud af din stemme. Hvordan løser man problemer med hæshed eller tungerodsspændinger? Hvordan opnår man en klar ansats, og hvor gemmer de høje toner sig mon?

Liselotte Dan Schumacker er sopran, uddannet på musikkonservatorierne i Aarhus og København, samt ved “Hochschule für Musik und Theater” i München med afsluttende diplomeksamen. I München sang hun bl.a. i operakoret på Bayerische Staatsopera. I 1992 debuterede hun på operaen i Regensburg i rollen som Amor i J. Offenbachs “Orfeus i Underverdenen”. I Danmark har hun optrådt ved flere lejligheder på Frederiksberg Slot og dets Slotskirke. Hun medvirker bl.a. i kulturarrangementet Barokhalløj på Frederiksberg Slot og Brass & Opera i Frederik VI’s fodspor i Frederiksberg Have.

Opera lige fra hjertet
I 2012 udgav Liselotte Dan Schumacker en CD med titlen “Opera lige fra hjertet”.

”Til mine foretrukne roller hører de høje sopranpartier i det italienske bel canto-repertoire samt Mozarts operaer,” siger Liselotte, der i 2003 sprang ud som selvstændig sanglærer med firmaet Fairytale Music & Opera. Firmaet tilbyder dels sangundervisning individuelt og i mindre grupper samt koncerter i ind- og udland.

Med en særlig uddannelse som sangpædagog har hun undervist på musikskoler, herunder MGK, og været klassisk sanglærer på Rytmisk Center i København.

Nysgerrig på at vide mere, så klik dig videre her.