Glem alt om små stykker chokolade og skrabejulekalendere, der ikke har gevinst. Nu er der en julekalender på gaden, som hvad dag giver dig muligheden for store besparelser.

Det er selvfølgelig Kids-worlds julekalender 2021, der har slået den første låge op den 1. december.

Julekalenderen fra Kids-world.dk er fuld af store tilbud på populære børnetøjsmærker, blandt andet Bisgaard, Molo, Liewood, Alvilda, Puma og Peak Performance, så du hver dag kan åbne en låge i julekalenderen og få 25 procent rabat.

Billigt børnetøj: 25% hver dag
Bag lågerne i Kids-world julekalenderen finder du i år alt fra hjemmesko til bluser til børn, bukser, uldtøj til børn og legetøj.

Hver dag åbnes der fem låger i julekalenderen, hvor der er 25 procent i rabat på alle lågens fem mærker. Der er derfor 25 procent rabat på over 100 forskellige populære børnetøjsmærker gennem december.

Julekalenderen finder du på Kids-world.dk, hvor du hver dag kan åbne dagens låge og se, hvilke fem mærker, som du kan få reducerede priser på den enkelte dag.

December kan være en travl tid, hvor man kan glemme ting. Hvis du ikke vil gå glip af de reducerede priser på populære børnetøjsmærker, så kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på Kids-world.

Har du gjort det, så bliver dagens låger i julekalenderen sendt direkte til dig.

Billigt børnetøj med gratis fragt
Du kan tit komme ud for, at dit billige børnetøj pludselig bliver dyrere, end hvad du oprindeligt havde regnet med, fordi der kommer høje fragtomkostninger til.

Bestiller du nogle af de mange tilbud i julekalenderen, så skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt der kommer en merpris til.

Kids-world.dk tilbyder nemlig fri hjemmelevering i hele Danmark med PostNord. Derudover kan du også få fri levering til en pakkeshop fra enten GLS, DAO eller PostNord.

Betal med børnepenge
Udover at du kan få 25% på populære mærkevarer til børn i form af brands som Melton, The New, Name It, Miss Nella, Done By Deer og mange flere, så kan du også udskyde betalingen af de ting, som du køber via julekalenderen, til der kommer børnepenge.

Tager du imod et af tilbuddene i julekalenderen før den 20. december, kan du vente med at betale, til du får dine børnepenge i januar.

Er du derimod shopperen, der køber dine julegaver sent, så kan du ved køb fra den 20. december og frem vente med at betale, til aprils børnepenge kommer.

Bag lågerne i Kids-world julekalenderen finder du i år alt fra hjemmesko til bluser til børn, bukser, uldtøj til børn og legetøj. Foto: Kids-world