En 35-årig mand er i aftes død efter et knivstikkeri, hvor også en 31-årig mand blev stukket. Københavns Politi har en indikation af, hvem gerningsmanden er og opfordrer ham til at melde sig selv.

Foto ABW
Københavns Politi i løbet af onsdag aften og i nat efterforsket et knivstikkeri i Københavns Sydhavn, hvor en 35-årig mand blev dræbt, mens en 31-årig mand også blev stukket og var i kritisk tilstand. 

Politiet fik anmeldelsen om knivstikkeriet på Peter Sabroes Gade klokken 20.03. Patruljer var hurtigt fremme, og de to sårede blev kørt til behandling på hospitalet. Den 35-årige blev kort efter erklæret død, mens den 31-åriges tilstand er kritisk men stabil.

I forbindelse med efterforskningen har Københavns Politi talt med flere vidner og har også modtaget en videooptagelse af hændelsen. Politiet har på den baggrund en klar indikation af, hvem gerningsmanden er, og han opfordres til at melde sig selv.

”Vi har med hjælp fra vidner og optagelsen af knivstikkeriet et godt billede af, hvem der er gerningsmanden, og ham leder vi efter lige nu. Er der vidner, der ved, hvem han er og hvor han befinder sig, så hører vi selvfølgelig gerne fra dem, og jeg vil også opfordre ham til selv at kontakte os,” siger politikommissær Peter Kamp fra Københavns Politi.

Det er endnu uvist, hvad der førte til knivstikkeriet, men de tre personer har tilsyneladende haft et forudgående skænderi på et værtshus. Umiddelbart er det ikke vurderingen, at sagen er banderelateret.

Københavns Politi har som nævnt modtaget videoklip af knivstikkeriet og opfordrer i den forbindelse til, at optagelserne ikke deles med andre via sociale medier.

”Det er nogle voldsomme optagelser, som ikke skal ud og florere på nettet. Har man billeder eller optagelser af hændelsen, kan man overdrage dem til politiet og ikke andre,” siger Peter Kamp.

Københavns Politi vil i dag i tidsrummene fra kl. 8-12 og 15-18 være til stede på Peter Sabroes Gade med den mobile politistation. Borgere, der har bekymringer eller viden om knivstikkeriet, er meget velkomne til at komme forbi og få en snak med betjentene. De kan også altid kontakte Din Betjent i området – find det direkte nummer på www.dinbetjent.dk.