Københavns Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere en mand, der mistænkes for et drabsforsøg søndag den 9. januar kl. 13.02 i butikken ’Bagels’ på Falkoner Allé 19. Her blev en 47-årig mand ramt af flere skud og var efterfølgende i kritisk tilstand.

På en video, som politiet nu offentliggør, ses en mand, som politiet formoder er gerningsmanden. Manden er kørende på en mørk herrecykel af mærket Batavus. Han ankommer til stedet på cyklen ca. en halv time før skyderiet. Efter skyderiet cykler han fra stedet ad Den Grønne Sti – Nørrebroruten – Ørnevej – Stærevej mod Borups Allé.

”Vores efterforskning peger på, at manden på videoen kan være gerningsmanden, og derfor beder vi nu borgerne om hjælp, så vi kan finde frem til ham. Vi håber, at der sidder nogle derude, der kan genkende ham eller den Batavus-cykel, han cykler på, for den leder vi også efter,” siger politikommissær Bo Jensen fra Københavns Politi.

Den formodede gerningsmand beskrives som:

Mand
Mellemøstlig af udseende
Ca. 180 cm høj
Almindelig/slank af bygning
Han var iført sort halsedisse, mørk dynejakke, sorte handsker med hvide aftegninger i håndfladen, sorte joggingbukser af mærket FILA og sorte sko af mærket Adidas.

Læs mere og se billeder og video her

Foto ABW