Paradis ringer foråret ind, smider vinterjakken og vender traditionen tro tilbage med Gratis is hos udvalgte forretninger*. Derfor kan man lørdag d. 4. marts imellem klokken 11:00.-13:00 svinge forbi sin lokale ismester og få to valgfrie kugler friskrørt is.

En fejring af isen, der først tog dig i hånden og fulgte dig ind i Paradis her i Danmark.

”Hos Paradis er denne dag en festdag! Det skal være en dag, hvor vi alle sammen med venner, familie og bekendte har behov for en lækker oplevelse. Vi har fælles med vores partnere arbejdet hen over vinteren, på at denne dag skal være speciel for alle.” – Direktør Tim Eklund.

Paradis er som altid lokalt produceret med nøje udvalgte råvarer, hvilket sikrer en frisk og lækker oplevelse, som gør vores is unik og cremet. Det er de værdier som vi vil leve højt på i 2023! Det bliver et år med fokus på, at fortælle vores danske gæster historien om den friskproducerede is med nøje udvalgte råvarer. Vi vil hæve baren og formidle vores unikke historie til det danske folk. Vi vil give vores gæster en lokal, frisk og unik oplevelse i vores butikker!

Derudover arbejder vi konstant på at udvikle nye spændende is, der vil komme til udtryk med endnu flere veganske varianter samt is med interessante kombinationer af smage. Så hold øje på de sociale medier, for at se, hvornår isene lander i disken.

Samarbejde med Homemate
Som meldt ud i starten af februar har Paradis & Homemate slået sig sammen, som betyder at Homemate-butikkerne udvider deres dessertsortiment med is og brander Paradis Is derigennem. Og Paradis’ eksisterende shops kunne godt på et tidspunkt have et produkt fra Homemate på hylderne, med et ready-to-eat/heat produkt. I den sammenlagte organisation får vi ganske mange muligheder for butiksudvikling spillet på hånden, og det er noget der kan styrke butikkerne på kort og længere sigt.

www.Homemate.dk

Så kickstart is-sæsonen sammen med Paradis. Det tegner på et stærkt 2023 i isens tegn! *Åbningsfesten afholdes i butikker over hele landet. Nogle butikker åbner senere grundet ombygning eller andet.

Se derfor den fulde liste over butikkerne her: https://paradis-is.dk/

Foto ABW