Københavns Politi fortsætter med at have ekstra opmærksomhed på cyklisterne og i denne uge har de lavet adskillige målrettede indsatser for at øge sikkerheden på cykelstierne.

For desværre er det ikke alle, der kører ordentligt, og siden mandag har de derfor givet over 400 bøder til cyklister, der har kørt med håndholdt mobiltelefon, kørt over for rødt lys, cyklet mod ensretningen eller noget fjerde.

”Mange kører heldigvis fornuftigt, men det har desværre været nødvendigt at have bødeblokken oppe adskillige gange. Vi vil kraftigt opfordre cyklister til at tænke sig om og køre ordentligt, så de ikke sætter deres eget og andres liv og førlighed i fare,” siger leder af færdselsafdelingen, Steen Søder.

De fortsætter deres fokus på cyklisterne – både på vejene og i deres borgerråd. Her holdt de tirsdag et møde for at få flere input fra borgerne til, hvordan de øger sikkerheden for cyklister og skaber en bedre cykeladfærd.

De  har fået mange gode forslag, som de nu arbejder videre med, ligesom de kigger på muligheden for at holde endnu et borgerrådsmøde om cyklister.

Følg med på deres Facebook her. 

Foto ABW