Club Awards har fået vokseværk og rykker årets show til Forum. Samtidig offentliggøres det endelige line-up.

Pressefoto Club Awards 2023

Det er i år syvende gang, Club Awards hylder det massive talent på den danske clubscene. Interessen for Club Awards er overvældende i år og derfor har arrangørerne valgt at skrue max op for både produktion, special effects, scene og musik og rykke Club Awards 2023 fra Brøndby Hallen til Forum i København. 

”Lige siden vi afholdt Club Awards første gang, har vi ønsket at afvikle showet i Danmarks absolut bedste venue, Forum og forvandle det til landets største natklub for en aften. Dette er nu blevet muligt og vi er megastolte over, at Club Awards i år skal foregå i Forum lige i hjertet af København. Det er seriøst en kæmpe drøm, der endelig går i opfyldelse,” siger Julian Passarge – Head of Show. 

Club Awards offentliggør nu også det fulde line-up – eller fuld plade – som de selv kalder det.

Flere internationale topnavne, der blandt andet ligger på DJ Mag’s Top 100, vil sørge for at festen i Forum aldrig stopper. Den italienske DJ-duo VINAI der er nr. 45, PLASTIK FUNK spansk top-DJ, der er nr. 72, den hollandsk/tyrkiske DJ BURAK YETER der er nr. 78 og som bl.a. er kendt fra giganthittet “Tuesday”, der alene på Spotify har over 500.000.000 afspilninger og ikke mindst den engelske DJ og producer KRYDER, som bl.a. har spillet på Tomorrowland.

De danske navne som kan opleves live på scenen til Club Awards, er: RUNE RASK, FAUSTIX, ALIGATOR, EMIL LANGE, SNAVS, BOILERS, HAMPENBERG & YEPHA, HELLE HELLE, COPENHAGEN DRUMMERS, AFTERCLAP, REISS, CHRIZ, DAVID EGEBJERG – og måske en overraskelse eller to. 

Club Awards er ikke et traditionelt awardshow, det er Danmarks største clubfest med alt det bedste fra den elektroniske scene, der lige nu buldrer frem. De danske og internationale navne vil den 9. april holde den otte timer lange fest i gang med fulde club-set i et hårdtpumpet awardshow med Nordeuropas største lasershow, et hav af konfetti, røgkanoner, pyro og selvfølgelig et imponerende lysshow. 

Udover det seje musikalske line-up skal i alt ni Club Awards uddeles til de dygtige danske artister, der har leveret soundtracket til de hits, vi i 2022 har danset til, sunget med på og festet til.

Også i år er det publikum, som afgør hvem af de nominerede, der skal vinde i de ni kategorier. Og hvis man vil være med til at bestemme, kan man stadig nå at stemme online via www.clubawards.com 

”Clubgenren har aldrig stået stærkere og det afspejles klart i feltet af nominerede. En kategori som ”Årets Nye Danske Navn” er spækket med talent og i år er der to kvinder nomineret i kategorien. På den anden side har vi Aligator, der er nomineret i hele tre kategorier, selvom det er 23 år siden ”The Whistle Song” ramte klubberne for første gang. 2022-versionen af det gamle hit, som han har produceret sammen med Timmy Trumpet & Steve Aoki, er bl.a. nomineret som ”Årets Danske Club Hit,” siger Julian Passarge.

Se oversigten over nominerede på nedenfor.

CLUB AWARDS 2023 – NOMINEREDE:
Årets Danske Club Navn
ALIGATOR
EMIL LANGE
FAUSTIX
MARTIN JENSEN
MORTEN
UDE AF KONTROL

Årets Danske Club Hit
ALIGATOR, STEVE AOKI & TIMMY TRUMPET – THE WHISTLE
DREW SYCAMORE – ELECTRIC MOTION
GILLI – KENDER IK I MORGEN
SPECKTORS, TESSA & TOPGUNN – LÅGSUS FOR EVIGT
TOBIAS RAHIM – FEBERDRØMME XX DUBAI
MORTEN & DAVID GUETTA – YOU CAN´T CHANGE ME

Årets Danske DJ
ANASTASIA KRISTENSEN
DENIS HORVAT
EMIL LANGE
KÖLSCH
SNAVS
MORTEN

Årets Danske Live Navn
ALIGATOR
SUSPEKT
TOBIAS RAHIM
MARTIN JENSEN
MORTEN
UDE AF KONTROL

Årets Danske Producer
ARTO ERIKSEN
DENIS HORVAT
FAUSTIX
HEDEGAARD
NICKI POOYANDEH
RUNE RASK

Årets Nye Danske Navn
ASHIBAH
D1MA
TVILLING
HELLE HELLE
JONAS SCHMIDT
THYKIER

Årets Danske Remix
FAUSTIX – DJ ENCORE – I SEE RIGHT TROUGHT TO YOU (FAUSTIX REMIX)
FEW WOLVES – MEDINA – SOM STJERNERNE (FEW WOLVES REMIX)
HEDEGAARD – ASTRONAUT IN THE OCEAN (HEDEGAARD & KEAN DYSSO REMIX)
KÖLSCH – KEVIN DE VRIES – DANCE WITH MED (KÖLSCH REMIX)
NIGHT/MOVES – SONIQUE – IT FEELS SO GOOD (NIGHT/MOVES REMIX)
YO JOHNNY – INFERNAL – SORTI DE L´ENFER (YO JOHNNY REMIX)

Årets Danske Club
ARCH, KØBENHAVN
CULTURE BOX, KØBENHAVN
DANSEBAR, ROSKILDE
KALAS CLUB, NYKØBING FALSTER
MUSEO, KØBENHAVN
RETRO, HELSINGØR

Årets Danske Club Event
AIASOUND FESTIVAL
APOLLO, ROSKILDE FESTIVAL
DEADMAU5, STAGEBOX
DISTORTION
MAGICBOX, TINDERBOX
SMUKFEST

Til hver af priserne har en uafhængig fagjury fundet frem til de nominerede i hver kategori. Juryen består i år af 37 fagpersoner (8 kvinder og 29 mænd) fra den danske musik- og natklub branche. I fagjuryen er producere, artister, DJs, bookere, sangskrivere, promotere, managers, radioværter og repræsentanter fra landets største og toneangivende pladeselskaber.

Praktisk info:
Påskesøndag den 9. april 2023
Sted: Forum, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg
Billetpris: 295 kr.

Dørene åbner kl. 18.00
Showet starter kl. 20.00
Showet slutter kl. 03.00
www.clubawards.com