Skyd din lørdag aften den 19 august 2023, i gang med østers og tatar i en innovativ servering med danske råvarer og et køligt glas Lambrusco i det smukke, historiske Apistempel i Frederiksberg Have.

Med inspiration fra den romerske antik og entablatur, serverer Jonas fra Pink Oyster aftenens appetizers i former som trekanter og cylinder, der har sit udspring i arkitekturen på templet. Billetten inkluderer to appetizers og et glas Lambrusco.

Af hensyn til gulvet i Apistemplet, må du desværre lade dine stilletter og høje hæle blive hjemme.

Din vært
Med mere end 10 års erfaring som kok i flere Michelin-stjerne restauranter i København og Paris, skaber Jonas Harboe Frederiksen innovative lyserøde østers, unikke pop-up events og private spiseoplevelser over hele verden.

The Pink Oyster er hans signaturøsters, som tog ham til konkurrencen på Danish Oyster Festival, hvor han vandt prisen for den mest innovative østers. Grapefrugt og håndplukket hybenrose fra hans hjem-ø Bornholm er med til at give dig en østersoplevelse, du aldrig har prøvet før.

Jonas’ største inspiration er naturen. Han arbejder efter filosofien om, at vi skal holde Jorden grøn og bæredygtig. Østers er smukke, men de er invasive og truer biodiversiteten. Blot ved at spise østers kan vi bidrage til at kontrollere bestanden. Derudover, efter nul-spild-princippet, bruges skallerne efter servering til at skabe unikke serveringsgenstande, hvorpå fremtidige østers vil blive serveret.

Sted: Apistemplet, Frederiksberg Have, Roskildevej 28B, Frederiksberg
Dato: Lør. d. 19. august 2023
Tid:, kl. 17-19.
Pris: Entré: 250 kr Køb/bestil billet
 
Foto ABW