Holte Vinlager Frederiksberg har brugt juledagene på at lade batterierne op til den kommende nytårshandel, hvor de atter står klar til at rådgive og vejlede dig.

Nytårsaften er en af de største festdage på året. Vi siger farvel til det gamle år og glæder os til at starte på et nyt. Det er også grunden til, at vinene ofte spiller en stor rolle nytårsaften, hvor det gælder om at finde de rigtige vine – og en champagne eller mousserende vin, som hele selskabet vil kunne nyde.

Året rinder ud og traditionen tro skal det nye år bydes velkommen med lækker champagne! Men det er ikke ligegyldigt, hvilken type du vælger. I denne guide kan du eksempelvis se, hvilken type champagne der passer bedst til dronningens nytårstale.

Har du et budget der skal overholdes nytårsaften, så se mere her. De har udvalgt nogle af deres mest prisvenlige vine, hvor du stadig er sikret god kvalitet. Det er vine som rammer bredt, og som for eksempel vil kunne drikkes med velbehag til fisk, skaldyr, oksekød og kransekage.

Foto: ABW