Nordens Plads står overfor et stort løft i det kommende år. Pladsens kloakker renoveres, der lægges ny asfaltbelægning, og der bygges en forbedret nedkørsel til p-kælderen. Projektet begynder i september 2023 og forsætter ind i 2024.

Nordens Plads er kendt af mange på og udenfor Frederiksberg. Den ikoniske Domus Vista er et markant kendetegn for hele området, og butikkerne på Nordens Plads besøges dagligt af mange handlende. Derfor er det med glæde, at Ejerforeningen Domus Vista nu igangsætter renovering af Nordens Plads. Det vil forskønne pladsen betydeligt og sikre let fremkommelighed.

Pladsen vil få ny asfaltbelægning, og samtidig vil nedkørslen til p-kælderen få et løft. Dette indebærer reparation af både kloakkerne og betonen i kælderen. Desuden renoveres pladsens kloakker, så de kan håndtere de øgede mængder regnvand i fremtiden. Endelig sker der også en modernisering af al udendørsbelysningen med nye master og armaturer samt udskiftning til energibesparende LED-belysning. Adm. Direktør i Heimstaden Danmark, Michael Byrgesen Hansen, glæder sig over projektet:

– ”Det er glædeligt, at vi kan tage fat på dette projekt og forskønner Nordens Plads. Det har stået på vores ønskeliste i lang tid, og jeg ser frem til, at vi nu kan komme i gang. Nordens Plads vil – når projektet er færdigt – stå langt mere imødekommende for beboere og gæster i området. Vi håber, alle vil tage godt imod dette og bære over med lidt byggerod det næste års tid.”

Arbejdet begynder i september 2023 og fortsætter ind i 2024. Planen er, at projektet er helt færdigt i juni 2024. Arbejdet tilrettelægges således, at der stadig er mulighed for beboere og handlende at parkere i området. Dog vil der være perioder, hvor beboere og besøgende vil opleve, at de må parkere lidt længere væk end normalt. 

Om Heimstaden

Heimstaden er et af Europas ledende boligejendomsselskaber og -investor med mere end 162.000 lejeboliger i 10 lande. Heimstaden køber, udvikler og forvalter lejeboliger. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber Heimstaden værdi for vores ejere og lejere og udlever vores vision om at skabe boliger med omtanke – for en enklere og bedre hverdag. Hele koncernen tæller godt 2.200 ansatte i 10 lande.

Heimstaden Danmark har 270 medarbejdere fordelt over hele landet. På Frederiksberg har Heimstaden Danmark 2182 boliger, herunder ikoniske Domus Vista på Nordens Plads.

Pressefoto