På baggrund af mistanke om organiseret salg af narkotika slog Københavns Politi i nat til mod en større natklub i Indre By. Ved ransagningen blev der fundet forskellige former for narkotika, og tre personer er blevet sigtet for besiddelse af stoffer.

Ved en målrettet aktion rykkede betjente og narkohunde fra Københavns Politi i nat ind på en større natklub i Indre By. Baggrunden for aktionen er en mistanke om, at der på stedet foregår organiseret og systematisk salg af narkotika til stedets gæster. Politiet havde forud for aktionen indhentet en dommerkendelse.

Ved ransagningen blev både gæster og flere ansatte visiteret blandt andet ved brug af narkohunde, og politiet har efterfølgende beslaglagt forskellige stoffer, herunder primært kokain. Et større antal gæster blev desuden fundet i besiddelse af såkaldte snifferør.

”Vi har modtaget oplysninger om, at der på stedet bliver handlet systematisk med narkotika, og derfor slog vi til i nat. Vi har gjort nogle fund, der bestyrker vores opfattelse, og vi skal nu arbejde videre med sagen,” siger vicepolitiinspektør Simon Hansen, leder af Operativ Specialafdeling fra Københavns Politi.

Som led i Trygt Nattelivsindsatsen er Københavns Politi fast til stede i det københavnske natteliv og fører løbende tilsyn med natklubber og værtshuse.

”Langt de fleste har heldigvis en fest, der ikke involverer stoffer, men vi møder desværre ofte unge, der er påvirkede. Derfor har vi også en bred og løbende indsats, og hører vi om organiseret salg til gæster, er det en alvorlig sag, og derfor har vi foretaget nattens ransagning,” siger Simon Hansen.

Kilde. 

Foto ABW