Det grønne køkken vinder mere og mere frem, og det ses nu også blandt kunderne hos Just Eat. Mr. Juice kan nemlig for første gang kalde sig Danmarks bedste sunde takeaway – kåret af Just Eats kunder i forbindelse med dette års Just Eat Awards.

I starten af Gammel Kongevej toner et grønt neonskilt frem, og det er da også, hvad man kan forvente, når man træder indenfor – nemlig grønne måltider. De lækre salater og sandwiches har med succes fundet vej til danskernes maver, for Mr. Juice er netop kåret som danskernes foretrukne sunde takeaway hos Just Eat Awards.

”Vi er naturligvis helt vildt stolte af at vinde i kategorien Bedste Sunde Takeaway. Blot at være nomineret i kategorien var en ære for os, men at vinde havde vi bestemt ikke regnet med. Det giver endnu mere mod på at fortsætte med at levere lækre sunde retter til danskerne. En dybfølt tak til alle de kunder, som har stemt på os,” siger Shiraz Khan, ejer af Mr. Juice.

Kunderne har talt
Danskere over hele landet har afgivet deres stemmer for at finde vinderne af Just Eat Awards. Restauranterne er nomineret af et uafhængigt dommerpanel, som har kigget på både kundetilfredshed og kommercielle faktorer. Der er i alt 13 forskellige kategorier i Just Eat Awards 2022.

”Vores restaurantpartnere er hverdagens sande helte, som gør dagligdagen enklere for mange danskere. Derfor er det på sin plads at sige tak til alle vores partnere for den indsats, de yder hver eneste dag, og fejre deres indsats med Just Eat Awards,” siger Alexander Shipillis, Country Sales Lead i Just Eat.

Samtlige vindere af Just Eat Takeaway Awards kan findes på Just Eat Awards hjemmeside.

Mr. Juice / Pressefoto Just Eat