Frederiksberg Sundhedscenter og Frederiksberg Idræt (FIU) står bag den årlige motionsdag for seniorer i byen, hvor alle interesserede 60+’ere kan komme og prøve motionstilbud, aktiviteter og få inspiration.

Pressefoto

På dagen kan du møde en lang række af Frederiksbergs senioraktører og -foreninger, som kommer og viser deres tilbud frem.
I år er motionsdagen rykket indenfor i Kedelhallen, så deltagerne kan holde sig både tørre og varme under hele arrangementet med masser af mulighed for bevægelse og gode snakke.

Der vil være indledende fællessang og velkomst. Det koster ingenting at deltage, og der er ikke krav om tilmelding. Man møder bare op! Så tag din ven, partner eller nabo med til en hyggelig aktivitetsdag.

Programmet
Mellem 11.00 og 13.30 er der tre aktivitetsperioder, hvor man kan prøve alt fra cirkeltræning, boldspil og dans til gåture, stolemotion og afspænding. Derudover er der infostande og præmier, man kan vinde.

Velkomsttalen holdes af udvalgsformanden for Sundheds- og Forebyggelsesudvalget i Frederiksberg Kommune, Nikolaj Bøgh (K).

Du kan se hele programmet for motionsdagen her

Tid og sted:
Onsdag d. 24. august 2022
11:00-14:00
Kedelhallen
Nyelandsvej 75A
2000 Frederiksberg

Arrangementer er desuden handicapvenligt. Kontakt Frederiksberg Sundhedscenter, hvis du har spørgsmål, på 38 21 54 00.