Bartof Station fejrer denne aften udgivelsen af bandets debut plade med koncert og pladesalg! Kom og vær med til, hvad der uden tvivl bliver en fantastisk aften! De anbefaler forsalg, da dette band plejer at fylde salen.

Pressefoto Miriam Mandipira & The Soul Family

Miriam Mandipira er fra Zimbabwe, og hendes inspiration kommer fra de store afrikanske sangere, hun som ung har lyttet til og fra den soulfulde afrikanske musiktradition, hun er opvokset i. Miriam er således The Real Thing og uden tvivl den bedste soul/blues sangerinde, der findes i Danmark!
Hun har da også taget landet med storm som bl.a. Årets Bluessangerinde i 2016 og er en meget efterspurgt solist i forskellige sammenhænge bl.a. i DR Big Band.
The Soul Family er et samarbejde mellem Miriam og 4 erfarne musikere. “Vi mødtes omkring en koncert, hvor vi skulle fortolke nogle Etta James sange, og her sagde det bare klik, og vi følte os øjeblikkeligt som i familie med hinanden, og tænkte: det her skal vi gøre noget mere ved.”

“I dette projekt fortolker vi andres sange, ja, men vi lægger stor vægt på at fortolke uden at kopiere. Vi bruger som sådan ikke begrebet genre. Det har altid været følelsen, der driver mig, jeg har lært at blive inspireret, at give plads til mig selv”, forklarer Miriam i magasinet Jazz Special.

“Det er denne følelse, der driver os, så om vi spiller en Etta James sang eller en sang med Gasolin, skal det føles rigtigt. Nogle gange kan folk genkende de sange, vi spiller, andre gange tager vi sangene et helt andet sted hen. Det er vores ønske med dette projekt virkelig at give publikum en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige og sende dem opløftede og glade hjem.”

Miriam Mandipira & The Soul Family er:

Miriam Mandipira: Vokal

Thomas Fog: Bas
(Dodo & the Dodos, Tamra Rosannes, Womack and Womack m.fl.)

Søren Skov: Keys
(Dodo & the Dodos, Ivan Pedersen, Backseat, Ester Brohus, PS 12, Søren Pilmark m.fl)

Martin Stender: Guitar
(Lis Sørensen, News m. fl.)

Sten Rasmussen: Trommer
(Ivan Pedersen, Ester Brohus m.fl.).

VIGTIG INFORMATION!

Kom venligst i GOD tid. Vi begynder til tiden! Grupper over 4 bør komme i rigtig god tid, hvis I ønsker at sidde sammen.

KONCERT & MAD

Dagens Gryde:
En dejlig krydret gryderet (med kød), der serveres med ris, creme fraiche og lidt pyntegrønt.

Køkkenet åbner 18.30 og lukker 20.00. Kommer I senere, kan de desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge. Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12 dagen før koncerten.

Sted: Bartof Station, Solbjergvej 3, Frederiksberg
Dato: Fre. d. 1. september 2023
Tid:, kl. 21-23.
Pris: Entré: 260 kr Køb/bestil billet