Er du i sorg, krise og udfordret af sygdom – menneskelighed, pædagogik, filosofi og psykologi og har brug for at komme i en sorggruppe eller i tegne- og maleterapeutisk gruppe? Det starter den 28 april 2023. 

Så begynder der nye hold i Sct. Lukas kirke ved kunstner Vera Barros og Sognepræst Bettina C Tranberg. Tegne og male terapeutiskgruppe for dem der har mistet eller onsdage kl. 9-12.

Vera Barros er kunstner. uddannet på universitet i Brasilien og Manufacture des Gobelins i Frankrig og, med flere ekstra uddannelser i flere lande. Hun har undervist i over 30 år og har opnåede meget positive resultater med tegne-og male som terapeutisk aktivitet. Mål – at skabe plads og integrere mennesker, som på grund af sorg, dårlig økonomi, fysiske og psykiske kroniske sygdomme, befinder sig isoleret. Med andre ord, skabe rum og inspirere dem som befinder sig i vanskelig situation.

Pædagogikken, hun bruger, er at give hver enkelt plads til at være sig selv. Hun tilbyder tekniker, ideer og opmuntring. Deltagerne vælger, hvad de vil, og afvise det, de ikke kan lide.

Der er plads til 8 personer pr. hold. Deltagerne skal selv betale for materialer. Kontakt Vera Barros, tlf. 2426 0543 eller e-mail: tegnemedvera@gmail.com

Sted: Sct. Lukas Kirke, Christian Richardtsvej 1 – 3, Frederiksberg C
Dato: Fre. d. 28. april 2023
Tid:, kl. 10.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Foto ABW