I år danner papirkunst af genbrugspapir rammen for en magisk jul i Frederiksberg Centret, der er skabt i samarbejde med kunstneren Veronica Hodges.

Når dørene til Frederiksberg Centret åbner d. 9. november 2022, går du ind i et magisk univers med vinterdyr, stjerner og træer fra gulv til loft. I år er juleudsmykningen lavet i samarbejde med kunstneren Veronica Hodges, som laver kunst og installationer af genbrugspapir. Det er første gang, at Frederiksberg Centret samarbejder med en kunstner om juleudsmykningen af centret, og der er stor begejstring for det unikke og spændende udtryk, som Veronica får frem i papirkunsten.

For Veronica er naturen en evig inspirations kilde; ”Det er der vi kommer fra, og der vi skal tilbage, når livet på jorden er slut. Den magiske jul indebærer også et ønske om, at vi som mennesker må have respekt for moder jord og forstå, at værdsætte det liv vi har på jorden”.

Hele centret bliver pakket ind i et hvidt tæppe af genbrugspapir med motiver af dyr og eventyrlige former, hvor du kan gå på opdagelse i papirkunsten, og se hvor mange dyr og små væsner du kan finde. I sker der noget helt nyt med juleudsmykningen, og kunsten får lov fylde centret op til en magisk hvid jul for både børn og voksne.

Mange hyggelige oplevelser for børn og voksne i Frederiksberg Centret
Helt frem til jul er der en masse forskellige aktiviteter i centret. Som altid kan du se det store flotte ønsketræ, hvor du kan opfylde et juleønske for et barn der har brug lidt ekstra at glæde sig til. I slutningen af november inviteres der til adventskrans- og dørpyntsworkshop med blomsterdekoratør Annette Von Einem. I hele december kan børnene hygge sig i jule-krea værksted på plan 3 og besøge togbanen på plan 1, hvor de kan dreje i håndtaget og få toget til at køre. Hver weekend i december lægger julemanden og hans kone vejen forbi og deler godter ud til alle børn, og du kan også nyde julemusikken fra korsangere og jazzmusikere.

Pressefoto