Denne bog giver dig indsigt.

‘At filosofere – En tilskyndelse’ er skrevet af forfatter Maibritt Isberg Andersen, ejer af ztrong.dk, og hun tager dig med på en eksistentiel rejse.

Dr. phil. Ole Fogh Kirkeby har skrevet forordet.

Du inspireres til at filosofere over hvem du er, gennem bogens 8 kapitler.

Den indeholder poesi, historier, citater og filosofiske spørgsmål som ‘tvinger’ dig til at se på dig selv og det liv du lever. Det er en slags selvhjælpsbog.

Bogen er ikke skrevet i et akademisk sprog – dette er en bog til alle.

Der er udviklet ZTRONG samtalekort II til bogen, med smukke grafiske billeder, begrebers betydning, filosofiske spørgsmål og opgaver.

ZTRONG samtalekort II
Samme forfatter har skabt endnu et samtaleredskab i form af grafiske stærke billeder. Men kortene arbejder også med begrebernes betydning, der stammer fra bogen ’At filosofere – En tilskyndelse’ af samme forfatter. Du vil desuden møde kardinaldyderne, dødssynderne, filosofiske spørgsmål og opgaver.

Både bog og kort er interessante som et selvudviklingsredskab.

Du kan købe materialet her: https://ztrong.dk/vare-kategori/boeger-m-m/

ZTRONG er en virksomhed i Slagelse. ZTRONGs protreptikeruddannelse er godkendt og blåstemplet af Ole Fogh Kirkeby. Siden etableringen af uddannelsen i 2012 er der i 2023 uddannet 100 protreptikere gennem ZTRONG. Uddannelsen tilbydes i hele Danmark og dette efterår kan man tilmelde sig kurser i Slagelse og København.

Foto: ZTRONG