Køb og salg af ejerledede virksomheder er en svær størrelse for mange. Derfor inviterer virksomhedsmægleren M+A Virksomhedsbørsen A/S nu til MasterClass-event i København, hvor deltagerne får et solidt indblik i både salgs- og købsprocessen.

Torsdag den 3. november inviterer virksomhedsmægleren M+A Group virksomhedskøbere og -sælgere til MasterClass-event i København. Arrangementet finder sted i Hubnordic, KLP, HUB 1 klokken 13.30 – 18.00. M+A MasterClass henvender sig specifikt til eksisterende og kommende ejerledere, og eventet har til formål at sikre deltagerne et solidt indblik i både salgs- og købsprocessen.

Eventet afvikles i samarbejde med en række eksperter på området – herunder en revisor, en advokat, et pengeinstitut og Vækstfonden. Todelt event Eventet består af to separate dele. Den faglige del dækkes på seminaret, mens man på den efterfølgende messe har mulighed for individuel og fortrolig sparring med eksperterne. På den måde vil arrangørerne skabe de bedst mulige rammer for deltagerne. – Deltagerne får et unikt indblik i de vigtigste forhold og områder, de skal være opmærksomme på og have styr på. Samtidig tegnes et billede af, hvordan forudsætningerne ser ud efter pandemien og med den aktuelle krigssituation, vi desværre oplever i Europa lige nu. Deltagerne bliver klædt på til hele processen, og derved får de mulighed for at forberede sig bedst under hensyntagen til den aktuelle situation, siger Frank Jensen, der er administrerende direktør M+A Virksomhedsbørsen A/S. Han uddyber: – Når man skal købe eller sælge en virksomhed, er der ofte en lang række spørgsmål, der skal besvares, og det kan være en vanskelig og uoverskuelig opgave at håndtere hele processen.

På eventet har de derfor samlet en række eksperter med stor praktisk erfaring inden for både køb og salg af ejerledede virksomheder. Det skal give deltagerne kvalificerede svar på alle tænkelige spørgsmål, som de må sidde inde med.

Program

Programmet for eventet i København ser således ud:

13:30 – 14:00: Indlæg v/Frank Jensen, CEO, M+A Virksomhedsbørsen

14:00 – 14:15: Indlæg v/Rolf Nissen og Jenny Löfqvist-Lauenborg, Vækstfonden

14:15 – 14:45: Indlæg v/Christian E. Bonnesen, advokat, partner (L), Mazanti-Andersen

14:45 – 15:15: Indlæg v/revisor

15:15 – 15:45: Indlæg v/Jens Christensen, erhvervsdirektør, Sparekassen Danmark København

15:45 – 16:00: Pause

16:00 – 18:00: Ejerledermesse

Udover ovenstående indlægsholdere vil følgende udstillere deltage på ejerledermessen: Formue & Investeringspleje – ipnordic – Flexlease – JDM – PH Cloud Service – Make My Strategy – Jysk Kapitalrådgivning – GreveHolm Consult – ASNET BOARD – Erhvervshus Hovedstaden Tilmelding til eventet kan foretages her. M+A Group er en dansk virksomhedsmægler, der arbejder inden for: Salg/køb af virksomhed, værdiansættelser og vurdering af virksomhedens markedsværdi, kapitalformidling, generationsskifte, rekonstruktion og turnarounds samt søgning efter virksomheder. www.m-plus-a.com.