Lørdag den 25. marts inviterer “Løb på Frederiksberg” og “Dråben i havet – Gør en forskel” på et 5 km løb. I løber for “REN BY, REN NATUR OG RENT HAV”.

Kom og vær’ med. Det er gratis! I mødes ved Frederiksberg Rådhus kl. 10. Her vil der være mulighed for at tage en gul eller grøn vest på, hvor der står “Ren By”. Klokken 10.15 starter løbet. I løber som udgangspunkt sammen, men I kan dele i grupper, da “Løb på Frederiksberg” er eksperter i ruten og kan nemt være vejvisere i forskellige løbetempo (I kan dække 5.30 min/km til 7.30 min/km).

Ruten:
https://www.plotaroute.com/route/2174632
I begivenheden skal du skrive:
Ruten kan ses og downloades på dette link:
https://www.plotaroute.com/route/2174632

Ruten er en fin tur rundt på Frederiksberg, og turen er på fortorv/asfalt. Der er start og mål på Frederiksberg Rådhus, og der er muslibarer, æbler og en flaske vand til alle efter løbet.

Dråben i havet – Gør en forskel vil gerne signalere, at der er behov for en holdningsændring til affald på gaderne – det gør simpelthen ikke gavn for nogen eller noget.
Kom og vær’ med. Det bliver hyggeligt og sjovt. Det eneste du eller I skal er at trykke på “DELTAGER” på begivenheden her, for så ved de hvor mange, der kommer.

Pressefoto Dråben i havet – Gør en forskel