“Anna er uddannet sanger og sanglærer fra Rytmisk Musikkonservatorium (DK) og Arvika Musikkonservatorium (S) i 2000. Hun hjælper amatører og professionelle i alle aldre med at styrke deres stemmes udtryk. Anna udvandrede fra Sverige og blev forelsket i København for 20 år siden. Siden har hun boet og arbejdet med musikere fra hele Norden i den danske hovedstad.

Anna har studeret sammenhængen mellem sangstemme, krop, sind og ånd i de sidste 25 år. Hun har arbejdet på musikskoler, på læreruddannelser, teaterskoler, har privatelever, er gæstelærer på forskellige efteruddannelser og underviser i stemme, krop og udtryk. Anna laver også Workshops for private og i firmaer. Hun har efteruddannelser i performance, meditation, udtryk, stemmeterapi, komposition, Qi gong, massage mm.

Fællessang ligger Anna varmt om hjertet. At synge sammen kun fordi det føles dejligt! Anna er aktiv sanger og sangskriver med flere anmelderroste udgivelser i ryggen. Både som solist og som “side woman”.

I undervisningen vil I synge en masse, udforske stemmens udtryk, power og skrøbelighed, og reflektere over vores egen stemme, lyden og det aftryk vores stemme giver. Der er ledige tider d. 22 og 23 august. Først til mølle. 

Læs mere her: annakruse.dk

Pressefoto