Et lukket planteterrarie er et unikt lille økosystem, hvor planterne lever af de næringsstoffer, som findes i systemet og afgiver ilt til hinanden. Tag med på denne workshop den 30 april 2023.

Det er en fantastisk måde at få et indblik i, hvordan vores eget økosystem virker, og hvad der skal til for at det hele er i balance. På workshoppen vil Victor Aalund give en introduktion i terrariets verden og give vejledning i, hvordan man bygger sit eget.

Workshoppen afholdes søndag 30. april kl. 10-11.30 i Frederiksberg Centret.
Workshoppen kræver tilmelding og koster 150 kr.

Prisen inkluderer:
1 glasbeholder med korklåg3 terrarieplanter efter eget valg. Jord, sten mv. Dekoration til at pynte inde i terrariet. Undervisning og vejledning i opbygning af eget terrarie
Når workshoppen er slut, tager du dit terrarie med hjem, hvor planterne vil kunne leve videre i systemet i flere år, hvis man er heldig. Og det er endda uden at behøve at vande det en eneste gang.

Der er sat god tid af til workshop, så har du mod på at lave to terrarier, er du velkommen til at tage en lukket glasbeholder med selv. Åbningen skal dog være så stor, at du kan arbejde med planterne nede i den.

OBS: Købte billetter refunderes ikke.

Sted: Frederiksberg Centret, Falkoner Alle 21, Frederiksberg
Dato: Søn. d. 30. april 2023
Tid:, kl. 10-11.30.
Pris: Entré: 150 kr Køb/bestil billet
 
Pressefoto