Storm P. Museet og Alhambra er blevet til STORM. 

Endelig er de klar til igen at udsende nyhedsbreve – nu under deres  nye navn, STORM. I efteråret sammenlagde de to af deres museer for humor og satire: Storm P. Museet og Alhambra. De holder til på Frederiksberg Runddel og håber at se dig i deres nyindrettede omgivelser. Besøg dem også online på deres nye hjemmeside, hvor de præsenterer dem som en del af deres samlede museumsfamilie.

 Besøg hjemmesiden  

STORM P.s FORUNDERLIGE VERDEN

På STORM er hele museets førstesal fortsat dedikeret til Storm P.Kom og oplev denne enestående danske kunstner og hans humoristiske og finurlige univers.

 Storm P. samlingen 

HUMOR OG SATIRE FRA 1849 TIL I DAG

Grin og bliv klogere! På STORM får du et underholdende indblik i humorens og satirens betydning. Oplev vores nye sprudlende præsentation af humorens og satirens historie fra grundloven i 1849 til i dag – i en festlig blanding af bladtegninger, plakater, lytteposter med tidens elskede revysange, skærme med klip fra scene, tv-satire og anden optræden, udvalgte kostumer og rekvisitter mv.

 Humor og satire udstillingen 

ET KIG BAG PERLE-FORHÆNGET

Siden de tidligste græske komedier har satire, humor og sex kørt parløb og vist os, at sex handler om meget andet end forplantning og kødelig lyst.

I udstillingen Blot til lyst? kaster vi et humoristisk og satirisk blik på sex gennem de sidste 150 år.

 Læs mere om særudstillingen  

19. JUNI / KL. 12:00 – 13:00

ÅBEN OMVISNING

På STORMs åbne omvisning udfolder vi fortællingen om nogle af de mest berømte værker, kunstnere og epoker i den humoristiske og satiriske scene- og tegnekunst fra grundloven til i dag.

Læs mere

20. JUNI / KL. 17:00 – 18:00

ALSANG I GÅRDHAVEN

Syng ugen i gang til vores populære Alsang i STORMs gårdhave. Sangværterne er Michelle Djarling og Lars Emil Riis Madsen. Repertoiret er hentet fra guldgruben af danske revy-, film- og sceneklassikere.

Læs mere

8. JUNI / KL. 16:00 – 17:00

SLOW LOOKING

Vær med når vi gennem ca. 30 minutter guider besøgende i at udforske kunstværker ved hjælp af mindfulness og slow looking.

Læs mere og book plads

24. JUNI / KL. 9:00 – 10:00

SLOW LOOKING

Vær med når vi gennem ca. 30 minutter guider besøgende i at udforske kunstværker ved hjælp af mindfulness og slow looking.

Læs mere og book plads

MUSEUMSBUTIK

FÆLLESBILLET

Frederiksbergmuseerne består af Cisternerne, Bakkehuset, STORM og Møstings. Vi ligger i indbyrdes gåafstand og bindes sammen af Frederiksbergs smukke parker. Vi tilbyder en fællesbillet med rabat. Ét besøg på hvert museum – gyldig i ét år. Pris: 175,- (spar 90,-)

Læs mere

STORM Frederiksberg Runddel, 2000 Frederiksberg +45 38 86 05 00, storm@frederiksbergmuseerne.dk

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk