På Frederiksberg kan du blandt andet få lydoplevelser ud over det sædvanlige til Open Orchestra på rådhuset, litterære lydspor på biblioteket, elektronisk musik i KU.BE og alternativ kormusik i Frederiksberg Kirke. Byens museer byder desuden på kreative workshops og interaktiv installationskunst. 

Foto ABW

Det eneste, du behøver for at deltage i aftenens arrangementer, er et Kulturpas, som du kan købe i alle 7-Eleven butikker og på udvalgte biblioteker og museer.

Se et udpluk af arrangementerne: 

KULTURNATTEN PÅ FREDERIKSBERG RÅDHUS
Frederiksberg Rådhus og Copenhagen Phil inviterer til en unik koncertoplevelse med Open Orchestra i rådhushallen. Sid helt tæt på musikerne midt i orkesteret, når de opfører mesterværker af bl.a. Mozart og Beethoven og oplev musikken indefra. Frederiksberg Stadsarkiv viser nostalgiske film, og du kan komme på rundvisning i Kommandocentralen, gå en tur i toppen af Rådhustårnet eller besøge bunkeren på Madvigs Allé.

Læs mere om Kulturnatten 2022 på Frederiksberg Rådhus

LYDSPOR I LITTERATUREN PÅ BIBLIOTEKET
Frederiksberg Hovedbibliotek inviterer publikum til en berigende aften, hvor lyrikken og musikken krydser klinger i det fælles fortællerunivers. Oplev Anne Linnet, Knud Romer og Ager Schnack sætte spot på musikkens og lyrikkens lydspor, og vær selv med til at skabe et unikt værk: et kollektivt lydspor med beats af musiker og producer Mashti.

Læs mere om KULTURNATTEN: Lydspor i Litteraturen

ELEKTRONISKE LYDOPLEVELSER I KU.BE
Der er lydoplevelser på alle etager af KU.BE på Kulturnatten. Tag et par silent-høretelefoner på og gå fra oplevelse til oplevelse: Brænd krudt af på kæphestebanen, spil bold med et beat ved klatrebakken, eller få en sanselig lydoplevelse i den cirkulære lydbiograf. Rumpistol giver to koncerter i Performancesalen (en rejse gennem 80 års elektronisk musik), og man kan klatre og rutsje på fire etager med bevægelsesinstallationer hele aftenen.

Læs mere om Kulturnatten i KU.BE: Elektroniske lydoplevelser – fra Rumpistol til kæphesteræs

KREATIVE WORKSHOPS PÅ FREDERIKSBERGMUSEERNE
Der er rig mulighed for at udfolde dine kreative evner på Frederiksbergmuseerne på Kultunatten. Vær med til at skabe en stor kollektiv garninstallation i Cisternerne, design og byg din helt egen humoristiske Kulturnat-souvenir i STORM, og kom til interaktiv live performance i Møstings. På Bakkehuset er der papirværksted, hvor børn og voksne kan klippe, folde og bygge i papir og genskabe nattens magi.

Læs mere på Frederiksbergmuseernes hjemmeside

Fredag den 14. oktober kl. 18-24
Entré: 110 kr. Kulturpas kan købes i 7-Eleven samt på museer og udvalgte biblioteker fra den 1. oktober.

Se det fulde program på kulturnatten.dk

Kilde.