KU.BE søger en kulturtekniker, der har erfaring med en bred vifte af praktiske opgaver samt lyd-og sceneteknikererfaring. Du skal også kunne afvikle arrangementer selvstændigt som lydtekniker.

KU.BE er Frederiksbergs ambitiøse kultur- og bevægelseshus, der åbnede ved Flintholm i september 2016. De søger pr. 1 januar 2024 en 30 t/uge kulturtekniker, der har erfaring med en bred vifte af praktiske opgaver (lettere vedligehold af bygninger, inventar, teknik m.m.) samt lyd-og sceneteknikererfaring. De søger også en kollega, der har færdigheder til selvstændigt at kunne afvikle arrangementer som lydtekniker.

KU.BE faciliterer og arrangerer en bred vifte af kulturelle arrangementer og aktiviteter. De afholder mere end 200 årlige arrangementer og har over 350.000 besøgende om året.

De leder efter en profil, der i tæt samarbejde med KU.BEs anden kulturtekniker (og øvrige teams) kan varetage den praktiske drift af huset, suppleret med enkelte lydteknikeropgaver på udvalgte (aften) arrangementer.

Nysgerrig på at vide mere, så læs videre her. Ansøgning og CV sendes online senest torsdag d. 16. november 2023 kl. 12.00 og samtaler afholdes i uge 47.

Foto: ABW