Lider du af smerter, eller har du bare generelt brug for at stresse ned, bør du søge hjælp hos en kropsterapeut. Midt på Frederiksberg finder du Klinik for Manuel Terapi, der tilbyder effektive behandlinger for ondt i ryggen, i nakken, i knæene eller andre led. Behandlingen kombinerer forløsende massage og osteopatiske teknikker.

Omid Hodabakhshi er osteopat, lægeeksamineret rygterapeut, ManuVision Kropsterapeut samt certificeret chok/traumeterapeut. Hans teknikker omfatter således manipulation og mobilisering af kroppens led, muskler og fascier (det tynde bindevæv der forbinder kroppens strukturer), strækteknikker samt muskelenergi teknikker. Formålet er at optimere kroppens funktioner, da alle kroppens strukturer påvirker hinanden og er afhængige af hinandens funktion.

Holistiske behandlingsmetoder
Omid oplever ofte, at årsagen til problemet findes et andet sted, end der hvor klienterne oplever smerter. Osteopati er en holistisk behandlingsmetode, der tilstræber at behandle både årsagen og symptomerne. Derfor vil du også opleve, at Omid giver gode råd om øvelser, du kan lave derhjemme, samt motion, kost og søvn. Han sætter sig grundigt ind i din sygdoms- eller skadehistorie og tilpasser behandlingen specifikt til dig med fokus på både fysiske og psykiske symptomer.

”Formålet med kropsterapien er at sætte gang i din krops naturlige helbredelsesprocesser. Og vi ser på sammenhængen mellem krop, tanker og følelser for at løsne spændingerne bag kroppens symptomer,” forklarer Omid Hodabakhshi, der behandler mange forskellige klienter.

Hjælper nervesystemet
En del af dem har været udsat for traumer, som har svækket nervesystemet og forårsaget PTSD eller svære tilfælde af stress, angst og depression. Du må ikke tøve med at bestille en tid for at se hvordan Omid kan hjælpe dig.

Når du har bestilt en tid, finder du klinikken på Martensens Allé 12 – det er nemt at parkere med to timers zone på Frederiksberg, og så går du ind igennem metalporten.

Hvis du har brug for en akuttid, er du velkommen til at ringe mellem 8 og 9 – det kan være, der er ledige tider.

For mere information, klik her. Du kan også følge klinikken på Facebook her.