Alle er velkomne, når Frederiksberg Kommune inviterer til åben byggeplads i Frederiksberg Svømmehal, hvor istandsættelsen skrider frem mod en åbning i slutningen af 2023.

Lørdag den 12. november fra klokken 10 til 12 åbner Frederiksberg Svømmehal dørene for offentligheden, når Frederiksberg Kommune inviterer til åben byggeplads. Begivenheden skyldes, at arbejdet nu igen er på rette spor, efter Frederiksberg Kommune har indgået aftale med en ny entreprenør.

Borgmester Michael Vindfeldt (S) glæder sig til et smugkig: ”Svømmehallen er dybt savnet af os alle sammen, og arbejdet har desværre trukket ud, fordi vi har været nødt til at sende opgaven i genudbud og finde en ny entreprenør. Nu er arbejdet i gang igen, og jeg glæder mig til at holde åben byggeplads – forhåbentlig i selskab med rigtigt mange andre nysgerrige,” siger han.

Ifølge tidsplanen bliver svømmehallen færdig i slutningen af 2023, og indtil da vil Frederiksberg Kommune holde naboer og andre interesseret løbende orienteret om arbejdet. Formand for Frederiksberg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg, Lotte Kofoed (SF) lægger stor vægt på åbenheden:

”Svømmehallen er en vigtig del af byens kultur- og idrætsliv, og den er et naturligvis udflugtsmål for mange familier. Derfor skal vi være ekstra åbne her i den kommende tid, så alle interesserede let kan få svar på deres spørgsmål, mens vi venter på den store genåbning,” siger hun.

Åben byggeplads var oprindeligt planlagt til 29. oktober, men måtte rykkes af hensyn til mængden af byggestøv i opstartsfasen. Dette blev desværre først meldt ud kort tid før den 29. oktober. Frederiksberg Kommune beklager, at nogle gik forgæves, men håber alle har lyst til at komme igen den 12. november.

Kilde.