Danmarks største fitnesskæde PureGym holder åbent hus på Vesterbrogade i København d. 5.-8. samt 11. juni. Her kan alle, også ikke-medlemmer, helt gratis komme og opleve centret, efter det har skiftet navn og fået nye farver.

PureGym er Danmarks største fitness-fællesskab og vil gerne inspirere endnu flere til et sundt og aktivt liv. PR-foto.

Danmarks største fitnesskæde har netop skiftet navn til PureGym, og det fejres med åbent hus på Vesterbrogade 97 i København. Her inviteres alle, både medlemmer og ikke-medlemmer, til at komme og opleve deres lokale PureGym helt kvit og frit.

Til åbent hus kan man prøve PureGyms udstyr og faciliteter samt møde medarbejdere, instruktører og personlige trænere. Derudover er programmet også fyldt med forskellige unikke træningsevents, og så vil der også være konkurrencer og lodtrækninger med mulighed for at vinde fede præmier.

“PureGym er Danmarks største fitness-fællesskab, og vi vil gerne inspirere endnu flere til et sundt og aktivt liv. Derfor åbner vi vores center på Vesterbrogade i København for alle i en periode. Som medlem hos os får man adgang til gode faciliteter og mange forskellige træningstilbud, så man kan vælge lige det, der motiverer en mest. Derfor håber vi også, at folk vil komme forbi til vores åbent hus, hvor de kvit og frit kan få en smagsprøve på alle vores tilbud og møde vores topmotiverede og dygtige personale,” siger Morten Bentzen, adm. direktør i PureGym Danmark.

PureGym har over 165 centre på landsplan, som i øjeblikket er ved at blive indrettet i PureGym-stil et efter et. Men selvom alle centre får nyt udtryk, er det stadig de samme gode faciliteter og dygtige personale, medlemmerne møder.

“I forbindelse med navneskiftet har vi bl.a. fået nye farver, nyt logo og også en ny digital profil. Men det vil stadig være det samme personale og de samme trænere, medlemmerne vil møde i deres lokale center – de har blot fået noget nyt tøj på,” siger Morten Bentzen.

Pressemeddelelse.