Sommeren skydes igen i år i gang med hele byens fest FRBDAGE, der løber af stablen den 2. og 3. juni. Byens kultur-, forenings-, og handelsliv har samlet et stort og varieret program med et væld af forskellige aktiviteter hen over de to dage. Tag familien, venner eller din nabo under armen og oplev Frederiksberg sammen.

Borgmester Michael Vindfeldt (S) glæder sig til at komme rundt og opleve Frederiksberg i festhumør:

”Jeg glæder mig til at gå rundt i byen og opleve de mange forskellige aktiviteter sammen med min familie. Jeg håber at nå så meget som overhovedet muligt, men der er så imponerende meget på programmet, at det nok ikke er realistisk, at vi når det hele. Alle i familien får lov at få indflydelse, så mon ikke vi i hvert fald skal forbi FamilieDagen i Aksel Møllers Have, ned ad nogle af vejene, der er forvandlet til markedsgader med madboder, musik og butikker, der er rykket udenfor. FRBDAGE er en god mulighed for at opleve byen på en ny måde. Mange lægger kræfter i at være med og skabe særlige oplevelser for deres kunder og gæster og igen i år bliver FRBDAGE en fest, hvor vi fejrer byens særlige lokale miljøer og sætter fokus på at være sammen og nyde livet i byen.”

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Lotte Kofoed (SF) ser også frem til en weekend med aktiviteter i hele byen:

”Til FRBDAGE er der noget for alle aldre og interesser og jeg er rigtig glad for, at årets program er fyldt med oplevelser i alle hjørner af Frederiksberg. Fra Nordens Plads til boligområdet Søndermarkskvarteret og fra Thurøvej til Værnedamsvej kan du være med til fysiske, kreative og musikalske oplevelser, som lokale ildsjæle har knoklet for at stable på benene. Så det er med at kridte skoene, hvis du vil nå fra øst til vest og nord til syd på Frederiksberg, for der er virkelig mange fine tilbud og aktiviteter, du kan deltage i .”

Fakta

  • FRBDAGE har fundet sted siden 1994. 
  • FRBDAGE skabes i et samarbejde mellem Frederiksberg Kommune, Frederiksberg Erhverv og lokale foreninger og ildsjæle.
  • Du kan se programmet på facebook.com/FRBDAGE og frbdage.frederiksberg.dk
  • Onsdag den 31. maj findes programmet som en oversigt i FrederiksbergLiv

Pressemeddelelse

Foto ABW