Sæt kryds i kalenderen: I uge 4 er det igen tid til at finde den indre viking frem, når vi for tredje år i træk sadler op til VI CYKLER TIL ARBEJDE- vintercyklingsugen. Vi cykler hele ugen 23.-29. januar. Det er gratis at være med og du kan vinde lækre præmier!

Det er skønt at cykle til arbejde, når solen skinner og fuglene fløjter. Men mange af os stiller cyklen væk i vinterhalvåret, og det er en skam. Altså, vi forstår det jo godt: Kulden bider, fingrene er frosne, vejen er glat og det er mørkt både morgen og aften. Men vintercykling har mange fede fordele: Du får fx masser af motion og frisk luft, og du har cykelstierne for dig selv! Så find din indre viking frem og kør med i VI CYKLER TIL ARBEJDE-vintercyklingsugen, der ruller afsted i hele uge 4.

Der er præmier på højkant
I Vintercyklingsugen er du på hold med dine kollegaer, men det er din individuelle indsats, der tæller i lodtrækningen om præmierne: Jo flere dage, du cykler, jo større chance har du for at vinde en af de lækre præmier:

HOVEDPRÆMIE: Fed MBK-cykel med 7 indvendige gear
Én heldig vintercyklist kan cykle afsted en lækker Concept2Two-cykel fra MBK i enten herre eller dame-model (værdi 6.499 kr.)

Læs mere her.

Kilde: Cyklistforbundet

PR-Foto Cyklistforbundet