I år kan København bryste sig af at være arkitekturhovedstad. En titel, der blot er blevet uddelt én gang før.

Der er derfor ekstra stort fokus på arkitekturen i København i år, hvor en lang række udstillinger og events stiller skarpt på den unikke og forskelligartede arkitektur vores hovedstad kan byde på. I den anledning er BUEN stolte af at de blevet spurgt om at vise deres flotte ejendom frem. BUEN er opført i 1950´erne og karakteristisk for sin tids modernistiske udtryk.

Ligeledes har BUEN altid imponeret med sin arkitektoniske og konstruktionsmæssige genistreg med selve buen hen over Vester Farimagsgade.

SELVE ARRANGEMENTET

Den 25. marts åbner de dørene i BUEN og byder hele verden indenfor.

Arrangementet finder sted fra kl. 10 lørdag formiddag, hvor dørene åbnes til at besøge deres flotte opgangsparti, Vesterbrogade 6D. De har inviteret indenfor til, at man kan komme helt til tops i BUEN – nemlig op på tagterrassen på 9. sal.

Efter at have nydt udsigten mod TIVOLI, Rådhuspladsen, Axelborg, Hovedbanegården og Vesterbrogade, går gæsterne via trappeparti ned på tagterrassen ved kantinen ud mod Vester Farimagsgade og ud via trappen Vester Farimagsgade 6, for der at nyde deres ikoniske rudevæg på vej ned.

I kantinen vil der fra kl. 14-15 holdes oplæg ved Flemming Rafn, arkitekt hos 3. natur, som de samarbejder med i forhold til at fastholde BUEN´s arkitektoniske særpræg og også tage dem respektfuldt med ind i fremtiden.

Det kræver særskilt tilmelding via. Dansk Arkitekturcenter at deltage. Læs eventuelt mere om Open House arrangementet her: https://dac.dk/open-house/

Pressefoto BUEN