Pianisten Jens Jakob Velasco Hansen giver søndag den 19. februar eftermiddagskoncert i Metronomen på Frederiksberg.

Jens Jakob Velasco Hansen giver koncert i Metronomen på Frederiksberg søndag den 19. februar klokken 15 med klassisk musik af Schumann, Khachaturian og Liszt. Den 33-årige klassiske pianist er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium på Frederiksberg samt Lübeck Musikhochschule i 2012. I 2017 færdiggjort han uddannelsen som journalist.

– Jeg glæder mig til at holde en sidste koncert i Metronomen som afslutningen på en koncertrække jeg har haft i februar rundt omkring i landet. Det bliver spændende at vende tilbage til Frederiksberg, som i mange år spillede en afgørende rolle for min uddannelse som musiker med mange øvetimer på musikkonservatoriet på Rosenørns Allé, fantastisk undervisning, samt koncerter og mange andre musikalske aktiviteter. Senere valgte jeg en anden levevej, men det har været en stor glæde at kunne vende tilbage til musikken med koncerter i weekenderne og afslutte et sted med mange minder fra studietiden.

Jens Jakob vil til koncerten introducere de forskellige værker for publikum, og koncerterne tager cirka en time. Han arbejder ved siden af sit virke som freelancepianist som kommunikationschef i virksomheden NDI Group A/S.

Metronomen, Godthåbsvej 33 på Frederiksberg.

Pressefoto Pianisten Jens Jakob Velasco Hansen