Hvert år uddeler Frederiksberg Kommune priserne årets Frederiksberg Talent og Årets Frederiksberg Kunstner for at synliggøre og fejre alle de dygtige kunstnere, vi har på Frederiksberg. 

Nu kan I nominere en værdig kandidat til årets Frederiksberg Kunstner og Frederiksberg Talent. Til begge priser følger et beløb på 10.000 kr.

Det skal være en etableret kulturpersonlighed med bopæl på Frederiksberg eller en kulturpersonlighed, der har gjort en særlig indsats på Frederiksberg.

Blandt de tidligere vindere i nyere tid er bl.a. musiker Rasmus Seebach, maler maler Martin Bigum, sanger Dario Campeotto og komiker Casper Christensen.

For at blive årets Frederiksberg Talent skal man være en yngre kunstner, musiker eller designer mv.  under 30 år, der har gjort sig særligt bemærket inden for sit felt, der har særlig tilknytning til Frederiksberg ved at have haft en væsentlig del af sin opvækst på Frederiksberg og/eller har udviklet sit talent på en eller flere kultur – eller uddannelsesinstitution på Frederiksberg.  Se tidligere vindere her.

Der er deadline for indstillinger den 15. marts 2022. På baggrund af indstillingerne udpeger Frederiksberg Kommune vinderen af Frederiksberg Talent og årets Frederiksberg Kunstner 2022.

Blanket. 

Foto: ABW